Sectionale poorten

Sectionaalpoorten besparen geld en ruimte. Kiezen voor een kwalitatieve sectionaalpoort van Hörmann is kiezen voor de toekomst van uw woning.

Hörmann sectionale poorten

Sectionaalpoorten gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage.

Sectionale poorten van Hörmann kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kantelpoorten. Bovendien zijn ze dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.

Hörmann sectionaalpoorten zijn getest en gecertificeerd volgens de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1. Of uw oude garagepoort voldoet aan de huidige EU-veiligheidsnormen kunt u controleren met de veiligheidschecklist.

Andere typen Garagepoorten

Hörmann staat al meer dan 80 jaar garant voor kwalitatieve en veilige garagepoorten. Bekijk hier ons aanbod garagepoorten en kom eens lang bij Vemado om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook ..