Industriële poorten

Hörmann-sectionaaldeuren van staal, van een combinatie van staal en aluminium of van aluminium, overtuigen door het brede assortiment, het uitstekende design en gecertificeerde veiligheid.

Industriële poorten

Industriële sectionaalpoorten

Deze ruimtebesparende deursystemen passen zich door hun verschillende beslagtypes aan elk industriegebouw aan. Dat zorgt bij nieuwbouw en renovatie voor zekerheid bij het ontwerp.

Hörmann biedt u op maat gesneden oplossingen voor iedere toepassing: van garagepoorten met loopdeur zonder drempel voor een comfortabele doorgang tot poort voorzien van een volledige, krasvaste Duratec-beglazing.

Snellooppoorten

Hörmann-snellooppoorten worden zowel binnen als buiten gebruikt voor het optimaliseren van de verkeersstroom, voor verbetering van de klimaatregeling en voor energiebesparing. Uw voordeel: de SoftEdge-technologie met geïntegreerde anti-crash/aanrijbeveiliging maken flexibele snellooppoorten zeer veilig en rendabel. Voor een hoge warmte-isolatie is de snelle HS 7030 PU-spiraalrolpoort met dubbelwandige isolatiepanelen volgeschuimd met polyurethaan zeer geschikt als buitenpoort.

Rolpoorten & rolhekken

Door hun eenvoudige constructie met maar een paar componenten zijn rolpoorten zeer rendabel en robuust. Al naargelang de eisen kunt u verschillende poortpantser- en uitrustingsvarianten kiezen. Een zeer rendabele oplossing voor halopeningen met een geringe openingsfrequentie biedt de SB-rolpoort met innovatieve trekverentechniek. De Decotherm S-rolpoort is de juiste keus voor de dagelijkse bedrijvigheid in de logistiekbranche.

Andere typen Garagepoorten

Hörmann staat al meer dan 80 jaar garant voor kwalitatieve en veilige garagepoorten. Bekijk hier ons aanbod garagepoorten en kom eens lang bij Vemado om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook ..