Voordeuren

Een ruim assortiment aan voordeuren die naast duurzaam, kwalitatief en veilig ook nog eens stijlvol zijn.

Hörmann voordeuren

Ontdek de vier voordeuruitvoeringen van de nummer 1 van Europa. Elke afzonderlijke deur zal op zijn manier voldoen aan de individuele eisen die u aan een goede voordeur stelt. Maar één dingen hebben ze met elkaar gemeen: de echte Hörmann-merkkwaliteit!

ThermoCarbon

Onze wereldkampioen warmte-isolatie en beste op het gebied van veiligheid onder de aluminium voordeuren blinkt uit met Ud-waarden tot ca. 0,47 W/ (m²·K), overtuigt door een uitstekende standaard RC 3-veiligheidsuitrusting met 9-voudige vergrendeling en een hightechvleugelprofiel dat is gemaakt van een hybridemateriaal van carbon en glasvezel.

ThermoSafe

Een zeer hoge warmte-isolatie dankzij een thermisch onderbroken 80 mm aluminium deuromraming, standaard RC 3-veiligheidsuitrusting met 5-voudig veiligheidsslot en een assortiment van meer dan 70 motieven – dat zijn slechts enkele overtuigende kenmerken van onze ThermoSafe-voordeur.

Thermo65

De Thermo65-voordeur met stalen deurblad en aluminium kozijn biedt goede warmte-isolatiewaarden en een hoge
inbraakbeveiliging met een 5-voudig veiligheidsslot. En niet in de laatste plaats overtuigt de Thermo65 door de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

TopComfort

Wilt u graag een inkom die baadt in het licht met een glazen voordeur die op het gebied van warmte-isolatie en veiligheid aan hoge eisen voldoet? Dan is onze TopComfort-voordeur precies de juiste voor u. Kies uit 9 soorten design-beglazing en een groot aantal soorten figuurglas uw favorieten.

Andere typen Deuren

Een deur bij Hörmann? Hörmann levert kwaliteitsvolle deuren uit staal of aluminium van een merk dat u kunt vertrouwen.

Bekijk ook ..