Binnendeuren

Een gevarieerd aanbod stijlvolle binnendeuren die perfect aansluiten bij de rest van uw interieur.

Hörmann binnendeuren

Met de hoogwaardige binnendeuren van Hörmann kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor een verhoogd wooncomfort waar u jarenlang van geniet. Klassiek of modern, egaal of met stijlelementen, dankzij de vijf verschillende modellen vindt u altijd een Hörmann binnendeur op maat van uw interieur.

BaseLine

Zoekt u binnendeuren waar u nooit op uitgekeken raakt? Dan zit u goed met de BaseLine binnendeuren. Deze houten deuren hebben een sober en tijdloos design dat in elk interieur past en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en (hout)decors.

DesignLine Concepto

De ideale match voor een modern interieur. Het 4 x 4-concept waarbij u 4 trendkleuren kan combineren met 4 elegante oppervlakken laat u toe om uw binnendeuren te personaliseren en te spelen met verschillende ruimteconcepten.

DesignLine

De diverse deurmotieven maken het mogelijk om deze binnendeuren een persoonlijke of creatieve toets te geven. Van roestvrijstalen applicaties of verdiepte voegen tot fineer van echt hout of een hoogwaardig laklaag, het was nog nooit zo makkelijk om uw interieur extra karakter te geven.

ClassicLine

Bent u fan van een klassieke of landelijke stijl? Dan zijn de ClassicLine binnendeuren uw perfecte match. U hebt de keuze uit verschillende motieven, maar zal zien dat ze stuk voor stuk mooie ambachtelijke details vertonen in de beste timmermanskwaliteit.

GlassLine

Voor de liefhebbers van glas biedt Hörmann de GlassLine binnendeuren aan. Deze chique deuren zijn verkrijgbaar als vleugeldeur, deur met volledige beglazing, deur met houten kozijnen of schuifdeur. Welke uitvoering u ook kiest, een GlassLine deur maakt uw interieur lichter en luchtiger en geeft elke ruimte een bijzondere charme.

Andere typen Deuren

Een deur bij Hörmann? Hörmann levert kwaliteitsvolle deuren uit staal of aluminium van een merk dat u kunt vertrouwen.

Bekijk ook ..