Inrithekaandrijvingen

Inrithekken en -poorten openen en sluiten automatisch. Bij Hörmann vindt u altijd een passende inrithekaandrijving.

Hörmann aandrijvingen voor inrithekken

Pas met een op afstand bestuurbare aandrijving van Hörmann biedt uw inrithek maximaal comfort, want die overtuigt door de beproefde techniek bij elke toepassing. Dankzij soft-start en soft-stop loopt uw hek altijd rustig en gelijkmatig. De hindernisdetectie beschermt personen en voorwerpen heel betrouwbaar en geeft u daarmee een veilig gevoel.

Praktische extra functies maken het comfort perfect: zoals bijvoorbeeld de automatische sluitfunctie, die het hek volgens een door u vastgelegde tijd sluit* of de mogelijkheid het hek slechts gedeeltelijk te openen om personen door te laten. De RotaMatic- en VersaMatic-aandrijving zijn ook verkrijgbaar met een praktische accu en optioneel zonnepaneel.

Draaihekaandrijving

RotaMatic-draaihekaandrijving

De RotaMatic-draaihekaandrijving van Hörmann is door haar moderne en slanke design afgestemd op uw mooie draaihek. Net zo voorbeeldig als het uiterlijk zijn ook functie en veiligheid. Ook zonder directe verbinding met het stroomnet hoeft u geen aandrijvingscomfort te missen. De RotaMatic Accu maakt het mogelijk.

VersaMatic-draaihekaandrijving

De VersaMatic-draaihekaandrijving met geïntegreerde besturing is de ideale oplossing ook voor ongebruikelijke inbouwsituaties. Deze is bijvoorbeeld geschikt voor montage op zeer diepe hekpilaren, maar ook de montagepositie kan variabel worden gekozen en daarmee optimaal aan de desbetreffende situatie worden aangepast. Bovendien hoeft er geen aparte besturing te worden gemonteerd – dat bespaart ruimte en tijd. Ook overtuigt de VersaMatic door beproefde techniek: de snelheid bijvoorbeeld kan individueel worden ingesteld waardoor bij alle hekmaten een gelijkmatige loop kan worden verkregen.

Net zo flexibel als de VersaMatic-aandrijving zijn ook de mogelijkheden van de stroomvoorziening. Wanneer u geen aansluiting bij het hek heeft, kunt u gebruik maken van de onafhankelijke VersaMatic-zonnecelaccu.

Schuifhekaandrijving

LineaMatic-schuifhekaandrijving

De buitengewone eigenschappen van de LineaMatic-schuifhekaandrijving zijn de compacte, in hoogte verstelbare behuizing van spuitgietzink en met glasvezel versterkte kunststof evenals het betrouwbare elektronische aandrijfsysteem.`

STA 400-schuifhekaandrijving

De STA 400-schuifhekaandrijving is vooral ontworpen voor grote hekken.
De bijpassende B 460 FU-besturing garandeert nauwkeurig aanlopen van het hek en zacht stoppen.

Andere typen Automatisatie

Elke garagepoort of hek heeft een kwalitatieve aandrijving nodig. Bekijk hier alle onze soorten aandrijvingen.

Bekijk ook ..