Garagepoortaandrijvingen

"Hörmann is de referentie in het ontwikkelen van garagepoortaandrijvingen. Voor een garagedeuropener, vindt u hier ruime keuze.

Hörmann automatisatie van garagepoorten

Comfort en veiligheid voor uw woning

Wie stapt er nu graag in weer en wind of midden in de nacht de auto uit, alleen om de garage open te doen. Met een Hörmann-garagepoortaandrijving kan men altijd "lekker doorrijden" want men opent de garagepoort en/of het inrithek snel, comfortabel en veilig met een handzender vanuit de auto. Met de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic Accu, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting, biedt Hörmann een innovatieve aandrijvingstechniek.
Standaard bij alle garagepoortaandrijvingen is het nieuwe BiSecur-radiosysteem. Het innovatieve Hörmann BiSsecur-radiosysteem met statusopvraag overtuigt door unieke comfort- en veiligheidsfunctionaliteiten maar ook door de exclusieve handzenders in een exclusieve hoogglansuitvoering.

SupraMatic

Deze combinatie van snelheid en comfort zal u fascineren. Uw garagesectionaalpoort gaat sneller open en u kunt vanaf de straat direct uw garage binnenrijden. Comfortfuncties, zoals een extra openingshoogte, bv. voor de verluchting van uw garage, of de via uw handzender apart bedienbare aandrijvingsverlichting, hoeft u niet meer te missen. Bovendien geeft de aandrijfkap uit geborsteld aluminium de SupraMatic een zeer luxe uitstraling.

ProMatic

De ProMatic-garagepoortaandrijvingen zijn uitgerust met de vertrouwde Hörmann-techniek, zoals alle premiumaandrijvingen van Hörmann. Dat garandeert een betrouwbare functie voor een aantrekkelijke prijs. Ook bij garages zonder stroomaansluiting hoeft u geen aandrijvingscomfort te missen. De ProMatic Accu maakt het mogelijk. Deze is gemakkelijk te vervoeren en kan binnen enkele uren worden opgeladen. Dit gaat heel eenvoudig via de optionele zonnecelmodule.

Andere typen Automatisatie

Elke garagepoort of hek heeft een kwalitatieve aandrijving nodig. Bekijk hier alle onze soorten aandrijvingen.

Bekijk ook ..